INFO AND CONTACTS

INFO AND CONTACTS

femalemodel29
271

01 234 56789

01 234 56789

01 234 56789

steates@yahoo.com


steates@yahoo.com

femalemodel29

WWW.CONSULTINGTEMPLATE.COM @ ALL RIGHT RESERVED 2017

WWW.CONSULTINGTEMPLATE.COM @ ALL RIGHT RESERVED 2017

Löytää oma tapa saada seksiseuraa netistä 

 

Tutkimukseen kauneus, suostuttelua, ja mitä tekee kumppanuuksilla työ voi kertoa meille paljon siitä, miten käyttää dating apps. 

Jos seksiseuraa näyttää ratkaisematon ongelma etsiä "yksi" (tai kuka olet etsimään), et ole ainoa. 

Kirkon penkki tutkimuslaitos tiedot on havainnut, että vaikka eri yksilöt käyttävät seksiseuraa ratkaisuja on kasvava ja prosenttia ihmiset, jotka olettaa se on erinomainen tapa tavata yksilöitä on laajentamalla-- suurempi kuin 3. henkilöt, jotka raportti on-line dater ole todella mennyt pois http://seksia.net/ henkilön kanssa, he ovat tyytyväisiä online. 

seksiseuraa ei ole heikkohermoisille tai niille, kätevästi lannistua, väittää Harry Reis, PhD, Opettaja Psykologian ja myös Dean on Opettaja Arts, Sciences, ja myös Suunnittelu, University of Rochester. "On vanha väittäen, että sinun täytyy suudella paljon sammakoita löytää prinssi-ja myös uskon, että todella laittaa seksiseuraa." 

Reis tutkimukset sosiaalisen viestinnän ja myös tekijöitä, jotka vaikuttavat määrä ja myös läheisyyden meidän yhteyksiä. Hän coauthored 2012 arviointi-lyhyt artikkeli, jossa arvioitiin, kuinka psykologia voi selittää useita seksiseuraa dynamiikkaa. 

Jotenkin seksiseuraa on erilainen ballgame konferenssista joku todellisuudessa-ja joissakin tarkoittaa, että se ei ole. (Reis kertoo, että "seksiseuraa" on oikeastaan harhaanjohtava. Hyödynnämme termi tarkoittaa "internetissä kokouksessa," onko se on dating sivusto tai dating sovellus.). 

"Et yleensä tiedä niiden osalta ennen kuin itse täyttää," Reis sanoo koskien ihmisiä, voit täyttää verkossa. Sinun olisi pitänyt tarkistaa lyhyt-tili tai sinun on ehkä ollut melko huomattavaa keskustelujen kautta viestin, tai e-mail. 

Ja myös samoin, kun täyttävät henkilö offline-tilassa, saatat tunnistaa paljon tietoa, että yksittäiset etukäteen (kuten silloin, kun olet valmis jopa ystävä) tai voit tunnistaa todella vähän (jos, sanokaamme, voit mennä ulos jonkun kanssa olet täyttänyt lyhyesti baarissa). 

"Ehdotuksen takana seksiseuraa ei ole ainutlaatuinen konsepti", toteaa Lara Hallam, tutkija, Department of Communication Research-Opintoja College of Antwerp, jossa hän on tekemisissä hänen PhD-yhteys tutkimuksia. (Hänen tutkimus tällä hetkellä keskittyy seksiseuraa, mukaan lukien tutkimus tutkimuksessa todettiin, että ikä oli vain luotettava ennustaja, mitä on tehty on-line daters todennäköisesti todella koota.). 

"Yksilöt on itse asiassa jatkuvasti hyödyntää middlemans, kuten äidit, ystävät, papit, tai ihmiset osallistujat, löytää ihanteellinen kumppani," Hallam toteaa. Mistä seksiseuraa vaihtelee menetelmiä, jotka menevät edelleen takaisin kerroksia, yksityisyyden mukana. 

Jos et täytä joku tarkoittaa läheinen ystävä tai kotitalouden jäsen vain on, että kolmannen osapuolen yhteys on tarkoittaa hyödyllistä tarkistaa tiettyjä ominaisuuksia henkilö (fyysinen ilme, arvot, persoonallisuuden ominaisuudet, ja niin edelleen). 

Hyvä ystävä ei välttämättä saada se oikea, mutta he ovat silti perustamisesta sinut jonkun kanssa, he uskovat olet, kuten, Hallam väittää. "Online daters pysy verkossa ventovieraita asti kun he haluavat tyydyttää offline-tilassa.". 

Samoin kuin on olemassa tiettyjä kohtia, jotka koskevat henkilö-ja myös mahdolliselle kumppanille, että olet vain voi löytää ulos tililtä tai chattailuun verkossa, Reis kuuluu: Onko sinulla vuorovaikutuksessa hyvin? Teet yksi toinen nauraa? 

"Ne kohdat, jotka oikeastaan väliä, kun se kuuluu tehdä suhteemme toimimaan eivät vain ole helposti saatavilla profiili", Reis toteaa. (Tutkimuksen jälkeen emotionaalinen tutkimuksen tuki, että tällaiset periaatteet ovat tarpeen kumppanuuksia, ja myös ennustavat suhde menestys, hän pitää mielessä.). 

seksiseuraa on keino avata ovet, tyydyttää ja päivämäärä ihmisiä, Reis sanoo. Ja myös yksi asia sivustot ja myös sovellukset ovat valitsevat heille on, että kyky vain auttaa sinua nauttia enemmän yksilöitä. 

Vaikka on olemassa minimaalinen lääketieteelliset tutkimukset, jotka ovat todella erikseen analysoidaan seksiseuraa lopputulos on vuosikymmenten tutkimus siitä, miksi suhteet-toimintoa pois ja myös mikä ajaa yksilöt yhdessä ensimmäisellä alueella. 

"Useimmat mitä voimme sanoa seksiseuraa tutkimus on itse asiassa paljon enemmän theorizing muista lajitella tutkimuksia," Reis väittää. 

Sameer Wildner, MD, sisätautilääkäri, College of North Texas Dallas, coauthored 2015 BMJ evidence-Based Lääkitys kirjan, jota varten hän ja hänen coauthor ajatellut lähes 4000 tutkimukset koko psykologia, sosiologia, neurokognitiivisia tiede, ja erilaisia muita tekniikoita keksiä joukon suuntaviivoja, miten luoda tilin, vain miten valita puvut, ja myös miten tulla lähelle internet-viestinnän. 

Perustamisesta dating profiili tietty menetelmä ei suinkaan ole varmuutta täyttää elämäsi rakkaus. Chaudhry havainnot eivät toimittaa joitakin vinkkejä siitä, miten jakaa tietoa oman ja miten päättää, että ottaa mahdollisuus. "On pieniä vivahteita, jotka voivat auttaa," hän toteaa. 

Joissakin menetelmiä seksiseuraa on eri ballgame alkaen tapaaminen oikeassa elämässä-ja myös joissakin tarkoittaa, että se ei ole. (Reis toteaa, että "seksiseuraa" on itse asiassa hieman harhaanjohtava. Käytämme termiä ehdottaa, "on-line kokouksessa," onko se kautta dating verkkosivuilla tai dating sovellus.). 

Asettaminen dating profiili tietty menetelmä ei ole millään merkitsee tae kokous elämäsi rakkaus. "On pieniä hienouksia, jotka voivat auttaa," hän toteaa.

Create a website